Diëtistenpraktijk PIT
  • Praktijk
  • recepten
  • Consult
  • Adres
  • Contact
  • Praktijk
  • recepten
  • Consult
  • Adres
  • Contact
Spaghetti met spinazie en walnoten
 
Ingrediënten:
Voor 4 personen:
  • 300 gram volkoren spaghetti
  • 800 gram spinazie of 300 gram diepvriesspinazie in deelblokjes
  • 2 stuks prei
  • 100 gram walnoten
  • 100 gram hüttenkäse
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 bosje basilicum
  • 4 eetlepels olie
  • peper
 
Bereiding
  • Kook de spaghetti in ruim water. 
  • Was de spinazie of laat de spinazie ontdooien.
  • Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
  • Hak de walnoten grof en houd ze apart.
  • Mix de hüttenkäse, 2 teentjes knoflook en de basilicum met een staafmixer tot sausje. 
  • Doe de olie in de pan en pers de andere 2 teentjes knoflook erboven uit. 
  • Voeg de prei toe en fruit deze een paar minuten. 
  • Voeg in gedeelten de spinazie toe en laat de groente slinken. Voeg wat peper toe. 
  • Meng het spinaziemengsel door de uitgelekte spaghetti.
  • Verdeel de basilicumsaus en de walnoten erover.
Bron: Hartstichting
Foto

Roosendaal, Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Tholen

info@dietistenpraktijk-pit.nl

06 575 772 24

Copyright © 2015