Spaghetti met spinazie en walnoten
Ingrediënten:
Voor 4 personen:
Bereiding
Ingrediënten:
Voor 4 personen:
- 300 gram volkoren spaghetti
- 800 gram spinazie of 300 gram diepvriesspinazie in deelblokjes
- 2 stuks prei
- 100 gram walnoten
- 100 gram hüttenkäse
- 4 teentjes knoflook
- 1 bosje basilicum
- 4 eetlepels olie
- peper
Bereiding
- Kook de spaghetti in ruim water.
- Was de spinazie of laat de spinazie ontdooien.
- Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
- Hak de walnoten grof en houd ze apart.
- Mix de hüttenkäse, 2 teentjes knoflook en de basilicum met een staafmixer tot sausje.
- Doe de olie in de pan en pers de andere 2 teentjes knoflook erboven uit.
- Voeg de prei toe en fruit deze een paar minuten.
- Voeg in gedeelten de spinazie toe en laat de groente slinken. Voeg wat peper toe.
- Meng het spinaziemengsel door de uitgelekte spaghetti.
- Verdeel de basilicumsaus en de walnoten erover.