Roerbakschotel met noedels en paksoi
Ingrediënten
Voor 4 personen:
Bereiding
Ingrediënten
Voor 4 personen:
- stukje gemberwortel (grootte van 1 duim)
- 1 Spaanse peper
- 4 (rode) uien
- 2 paksoi
- 300 gram volkoren noedels
- 300 gram hamlappen
- 4 eetlepels olie
- 2 eetlepels sojasaus of ketjap manis
- limoensap- of citroensap
Bereiding
- Schil het stukje gember en rasp het grof.
- Snijd de Spaanse peper in smalle ringetjes.
- Snipper de uien en snijd de paksoi in stukjes.
- Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
- Snijd het vlees in smalle reepjes.
- Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak het vlees hierin bruin.
- Fruit de ui, de peper en de gember mee.
- Voeg de paksoi toe en roerbak de groente enkele minuten.
- Voeg de noedels toe en verwarm het geheel nog even goed door.
- Maak het geheel op smaak met de sojasaus en een beetje limoen- of citroensap.