Diëtistenpraktijk PIT
  • Praktijk
  • recepten
  • Consult
  • Adres
  • Contact
  • Praktijk
  • recepten
  • Consult
  • Adres
  • Contact
​Roerbakschotel met noedels en paksoi
 
Ingrediënten
Voor 4 personen:
  • stukje gemberwortel (grootte van 1 duim)
  • 1 Spaanse peper
  • 4 (rode) uien
  • 2 paksoi
  • 300 gram volkoren noedels
  • 300 gram hamlappen
  • 4 eetlepels olie
  • 2 eetlepels sojasaus of ketjap manis
  • limoensap- of citroensap
 
Bereiding
  • Schil het stukje gember en rasp het grof.
  • Snijd de Spaanse peper in smalle ringetjes.
  • Snipper de uien en snijd de paksoi in stukjes.
  • Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Snijd het vlees in smalle reepjes.
  • Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak het vlees hierin bruin.
  • Fruit de ui, de peper en de gember mee.
  • Voeg de paksoi toe en roerbak de groente enkele minuten.
  • Voeg de noedels toe en verwarm het geheel nog even goed door.
  • Maak het geheel op smaak met de sojasaus en een beetje limoen- of citroensap.
Bron: Hartstichting
Foto

Roosendaal, Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Tholen

info@dietistenpraktijk-pit.nl

06 575 772 24

Copyright © 2015