Pastasalade met pesto en garnalen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Bereiding
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 300 g volkoren pasta penne
- 300 g tuinerwten
- 225 g rauwe gepelde roze garnalen
- 90 g groene pesto
- 300 g snoeptomaatjes
- 120 g zwarte olijvenplakjes
- 40 g rucola
Bereiding
- Kook de pasta in een ruime pan volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de laatste 3 min. de tuinerwten mee.
- Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de garnalen met 1 el pesto in 2-3 min. op middelhoog vuur gaar. Halveer ondertussen de tomaatjes en laat de olijven uitlekken.
- Giet de pasta en tuinerwten af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en meng de rest van de pesto erdoor. Voeg de tomaten, zwarte olijven, rucola en gebakken garnalen toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.