Diëtistenpraktijk PIT
  • Praktijk
  • recepten
  • Consult
  • Adres
  • Contact
  • Praktijk
  • recepten
  • Consult
  • Adres
  • Contact
Fritatta met restjes
 
Ingrediënten
Voor 4 personen:
  • 8 eieren
  • 200 ml kookroom light
  • 700 gram groenterestjes: wortel, broccoli, bloemkool, pompoen, paprika etc.
  • Volle hand kruidenrestjes: basilicum, peterselie, koriander etc.
  • 2 eetlepels milde olijfolie
  • 2 bosuien
  • peper
 
Bereiding:
  • Snijd de groenten klein.
  • Bak de groenten met de olijfolie in een koekenpan een paar minuten op middelhoog vuur.
  • Snijd de kruiden fijn.
  • Klop de eieren samen met de room, kruiden en peper naar smaak luchtig.
  • Schenk over de groenten heen.
  • Zet een deksel op de pan en laat in 10 minuten op laag vuur gaar worden.
  • Snijd ondertussen de bosui in fijne ringen.
  • Verdeel de frittata over de borden en garneer met de bosui.
Bron: Diabetesfond
Foto

Roosendaal, Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Tholen

info@dietistenpraktijk-pit.nl

06 575 772 24

Copyright © 2015