Fritatta met restjes
Ingrediënten
Voor 4 personen:
Bereiding:
Ingrediënten
Voor 4 personen:
- 8 eieren
- 200 ml kookroom light
- 700 gram groenterestjes: wortel, broccoli, bloemkool, pompoen, paprika etc.
- Volle hand kruidenrestjes: basilicum, peterselie, koriander etc.
- 2 eetlepels milde olijfolie
- 2 bosuien
- peper
Bereiding:
- Snijd de groenten klein.
- Bak de groenten met de olijfolie in een koekenpan een paar minuten op middelhoog vuur.
- Snijd de kruiden fijn.
- Klop de eieren samen met de room, kruiden en peper naar smaak luchtig.
- Schenk over de groenten heen.
- Zet een deksel op de pan en laat in 10 minuten op laag vuur gaar worden.
- Snijd ondertussen de bosui in fijne ringen.
- Verdeel de frittata over de borden en garneer met de bosui.